Permanentti, tukikäsittely

BD14_P_KV01

Suomalainen hius on monesti itsepäinen, pehmeän hento tai karkean piikkisuora. Asiakkaat tuskailevat, että kotona tehty föönaus ei pysy. Tuolloin loistava apu voisi olla permanentti tai tukikäsittely.

Permanentti

Permanentti Espoo

Kun hius vaatii kestävää tukea, on perinteinen permanentti vastaus huutoon. Kiharan kokoa säädellään rullakoolla. Voimme siis tehdä loivempaa kiharaa suurempia rullia käyttäen tai sähäkkää afroa kaikkein pienimmillä rullilla. Spiraalirullauksella saadaan kaunis tasainen kihara pitkään hiukseen. Loivaa lainetta voidaan tehdä patukoilla tai permanenttaamalla vaikka ranskalainen letti! Permanentin voi uusia kolmen kuukauden kuluttua edellisestä käsittelystä. Aiemmin permanentatussa hiuksessa voidaan käsitellä vain pelkkä tyvikasvu.

Tukikäsittely

Jos kaivataan vain tukea hiustenlaittoon tai pehmeää taipuisuutta, voi tukikäsittely olla permanenttia parempi vaihtoehto. Tukikäsittelyaine on noin 30 % miedompi kuin permanenttiaine ja siten myös hellävaraisempi hiuksille. Tukikäsittelyn voi uusia kuuden viikon välein. Tukikäsittely tehdään vain lyhyiden hiusten päälliosan kohottamiseen, pidemmille hiuksille sen tuki ei riitä.

Puhelimitse:  050 4131404

%d bloggaajaa tykkää tästä: