Kampaukset

IMG_8148

Juhlapäivänä nainen haluaa olla kauneimmillaan. Kampauksen tulee sopia kantajansa persoonaan, pukuun ja juhlatilaisuuteen.

Parturi-kampaamo Romalla on pitkät perinteet niin juhlakampausten kuin hääkampausten luomiseen. Liikkeessä on aina panostettu kampausten teon vahvaan osaamiseen.  Kouluttaudumme jatkuvasti uusimpiin trendeihin. Olemme saaneet meikkikoulutusta, tyylikoulutusta ja hallitsemme värianalyysin. Osaamme soveltaa erilaisia tekniikoita, luoden jokaisesta hääkampauksesta ja juhlakampauksesta juuri kantajalleen sopivan taideteoksen.

Luomme upean kampauksen esimerkiksi nutturan, lyhyeenkin malliin. Juhlakampaus ei vaadi kantajaltaan valtavan pitkiä hiuksia. Hennommistakin hiuksista saamme kuohkean hääkampauksen ja raskaamman hiuksen osaamme kiinnittää kestäväksi juhlakampaukseksi. Kampaamme kokemuksella eri etnisen taustan omaavia asiakkaita.

Katso lisää esimerkkejä upeista luomuksistamme galleriastamme!

IMG_9659

Hääkampaukset

Hääkampauksen tulee kestää niin häävalssi kuin jatkojen pyörteetkin.

Ennen hääpäivää käymme keskustelun morsiamen kanssa hääkampauksen tyylistä, ja siitä mitä koristeita kampauksessa käytetään. Halutessaan morsian voi varata ajan myös koekampaukseen. Parturi-Kampaamo Roman vahvalla osaamisella kampaukset kyllä onnistuvat ensimmäisellä kerralla.

Juhlakampaukset

WP_20150212_11_41_18_Pro

Onko tiedossa syntymäpäivät, linnanjuhlat, ristiäiset tai valmistujaiset?

Virallisen etiketin mukaan koristeet erottavat juhlakampauksen päiväkampauksesta, mutta päivän trendi on sallivampi. Taidokas kampaus itsessään on koriste ja loihdimme myös upeita lettikampauksia. Meiltä saat apua kampauksien suunnitteluun niin, että se on juuri sinun pukuusi ja tilaisuuteen sopiva.

Vanhojentanssikampaukset

Loihtimamme vanhojentanssikampaukset kestävät jokaisen valssin ja cicapon.

Ajanvarauksen yhteydessä keskustelemme haluamastamme vanhojentanssikampauksesta sekä mahdollisista koristeista.

Puhelimitse:  050 4131404

%d bloggaajaa tykkää tästä: