Lasten hiustenleikkaus

Salamaraitoja tulossaLasten hiustenleikkaus tehdään Romassa vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Lasten hiustenleikkaus on tapahtuma, jossa tekijän tulee olla nopea. Pienet enkelit kun ovat tunnetusti haluttomia istumaan paikallaan kovin pitkiä aikoja. Elokuvan katsominen, kirjan lukeminen tai lelun kädessä pitäminen helpottavat pienen jaksamista lasten hiustenleikkauksen ajan.

Pelokkaalle lapselle saattaa olla helpottavaa, kun paikka on ennestään tuttu. Lapset ovat aina tervetulleita tutustumaan liikkeeseen tai he voivat olla mukana, kun vanhempien hiuksia laitetaan, silloin lasten hiustenleikkaus on jo ennestään tuttu asia.

img-20160825-wa0007

Joillekin lapsille sopii paremmin se, että vanhemmat lähtevät hetkeksi pois liikkeestä, toiselle taas on tärkeää, että huoltaja on koko lapsen hiustenleikkausajan läsnä.

Monia lapsia riemastuttaa hiusten hauska viimeistely. Meiltä löytyy aina spray- värejä piristämään rokki- kukkoja, dinosaurusharjaa tai kimalletta prinsessakiekuroihin.

Parturi-kampaamo Romassa saavat kaikki − niin isot, kuin pienetkin − karkin, kun ovat istuneet nätisti hiustenleikkauksen ajan. Olemme kuulleet monelta vanhemmalta ja lapselta että: ”parturi-kampaamo Roma on ihan ykköspaikka hoitaa lasten hiustenleikkaus Espoossa”.

Katso lisää kuvia galleriasta!

 

Puhelimitse:  050 4131404

%d bloggaajaa tykkää tästä: