Palvelut

Liikkeemme vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella tarjoamat palvelut:

Romassa uuden ilmeen saavat niin lapset kuin aikuisetkin. Palveluihimme kuuluu hiusten leikkaukset, –värjäykset, rakenne- ja kiharakäsittelyt, sekä parranmuotoilu. Juhlaan taiomme upeat kampaukset. Muotoilemme ja värjäämme myös kulmat ja ripset. Jos olet vailla rentoutushetkeä, voit tulla nauttimaan intialaisesta päänhieronnasta.

Värjäämme:

Upeat värit loihdimme Goldwell:in Topchic-, Colorance- ja Elumen-väreillä. Värit kestävät ja kiiltävät!

Tophic ja Colorance ovat perinteisiä kesto värejä ja sävyjä. Elumen on kestoväri, joka jättää hiuksen tummuusaste vivahteet näkyviin.   Elumen-sarja sopii useimmille allergikoille, sillä se ei sisällä herkistävää PPD:tä. Elumen on ainoa kestoväri sarja maailmassa, jota voi nykysäädösten mukaan  laittaa alle 16- vuotiaalle! Sarjassa löytyy myös upeat shokkivärit.

Vaalennusaineita löytyy useita, myös Cutrinin jauhe, joka ei sisällä hajusteita,väriaineita eikä säilöntäaineta nimeltään metyylikloori-isotiatsolinonia tai metyyli-isotiatsolinonia.

Permanentti ja Tukikäsittely

Kimmoisia kiharoita tai pehmeää taipuisuutta, pidemmälle hiukselle vaikka spiraalia.

Muokkaamme hiuksen rakennetta kotimaisilla hajusteettomilla Sim Perfect 360° -tuotteilla, sekä Goldwell Topform ja Texturizer -aineilla.

created by Polish

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: