Hiustenvärjäys

Hiustenvärjäys on sydämen asia parturi-kampaamo Romassa ja olemme innostuneita sekä motivoituneita värjääjiä. Uuteen muotiin tutustumme vuosittain koulutuksissa ja näytöksissä. Hiuksia värjätessä haluamme uudistaa lookiasi ja piristää päivääsi, mutta silti juuri sinun hiuksenlaadun huomioiden.

Kun suunnittelemme hiustenvärjäystä asiakkaan kanssa, valitsemme aina juuri hänen hiuslaadulleen sopivan värjäystuotteen neljästä eri hiusvärisarjasta. Valitsemme hennolle hiukselle kevyemmän värinsarjan tuotteen ja paksulle hiukselle vahvemman tuotteen. Näin saamme juuri sinun hiuslaadullesi sopivan, kestävän, pestävän ja kiiltävän värin! Jos kärsit PPD-allergiasta tai haluat kestäviä shokkivärejä – meiltä löytyy Elumen värisarja! Myös säilöntäaine allergiasta kärsivälle asiakkaalle voimme tehdä raitoja, tai vaalennuksen Cutrinin vaalennusaineella.

Hiustenvärjäystä tehdessä sekoitamme sinulle aina yksilöllisen sävyn. Sävyjä meillä on 200, ja näitä voimme rajattomasti sekoittaa. Liikkeessä on siis tarjota ääretön määrä eri sävyjä asiakkaidemme piristykseksi.

 

Puhelimitse:  050 4131404

%d bloggaajaa tykkää tästä: