Kampaajat

Misca Varila – Parturi & Kampaajamestari

cof

Olen valmistunut Espoosta parturi−kampaaja-linjalta vuonna 1996 ja vuonna 2005 valmistuin kampaajamestariksi. Koen, että hyvä kampaaja haluaa kehittyä ja pysyä ajan hermoilla. Olen käynyt hakemassa inspiraatiota ja vahvistamassa ammattitaitoani koulutuksissa eri puolilla Eurooppaa ja messuilla mm. Lontoossa ja Pariisissa. Urani aikana olen kouluttanut useita oppisopimusoppilaita ja parturi-kampaamo Romassa on joka vuosi työharjoittelijoita. Parturi-kampaamo Roma siirtyi omistukseeni marraskuussa 2006. Vuosien kokemus suuressa parturi-kampaamossa ennen omaa yritystä oli antoisaa ja opetti paljon. Tänä päivänä nautin työskentelystä pienemmässä tiimissä ihanien kollegoiden kanssa.

Olen onnekas, että saan työskennellä alalla, jota rakastan. Nautin eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Haluan ottaa asiakkaan vastaan yksilönä ja huomioida jokaisen tarpeet ja toiveet. Pienen pojan äitinä olen luonteva myös lasten hiuksia leikatessa. Minulle on tärkeää, että lopputulos tukee asiakkaan persoonallisuutta. Haluan toteuttaa kampauksia, joita asiakkaan on helppo laittaa myös kotona. Voisi kai sanoa, että leikkaaminen on intohimoni ja värjääminen luontoni. Juhlakampauksien tekeminen piristää kampaajankin päivää ja permanentin lopputulos on aina antoisa nähdä. Intialaisia päähierontoja tehdessä lataudun ja rentoudun itsekin.
Varaa aika


Gyle Suka – Parturi-Kampaaja & kynsiteknikko

Olen Kosovosta kotoisin oleva parturi-kampaaja ja kynsiteknikko. Aloitin opinnot oppisopimuksella Kosovossa ja suoritin opinnot loppuun Stadin ammattiopistossa 2007. Bio Sculpturen kynsiteknikoksi valmistuin vuonna 2013. Parturi-kampaamo Romaan tulin töihin 2010.

Lempitöitäni ovat värjäykset, leikkaukset ja varsinkin kampaukset. Kosovossa erilaisissa juhlissa kampaukset ovat todella näyttäviä, suurenmoisia ja yksityiskohtaisia, joten tuon sieltä saamaani kokemusta esille Romassa tehdessäni kampauksia.

Olen kolmen lapsen äiti. Lapseni opiskelevat vielä ja opettavat minuakin suomen kielessä. Suomen kieli on vaikeaa, etenkin puhelimessa, mutta 17 vuotta Suomessa asuneena pärjään mielestäni aika hyvin. Lapsiltani saan paljon motivaatiota ja uusia ideoita työhöni.

Tässä työssä joka päivä on erilainen ja tapaan uusia ihania ihmisiä, jotka piristävät päivääni. Olet lämpimästi tervetullut luokseni ja olen valmis uudistamaan tyylisi!

Varaa aika


Elisa Ahtola – Parturi-Kampaaja

Aloitin Romassa  2016. Oli hienoa päästä töihin kannustavaan porukkaan, jossa olen saanut oppia hiustenleikkauksesta ja -värjäyksestä taitavilta, pitkänlinjan ammattilaisilta. Haluan tuoda tiimiimme uusia, nuorekkaita näkökulmia. Palvelen asiakkaita mielelläni myös englannin kielellä.

Koen olevani hyvä kampaaja ja rakastan uusia haasteita! Olen motivoitunut ja täynnä intoa saadessani tehdä työtä, jota rakastan. On ihana tavata uusia ihmisiä ja luoda jokaiselle omanlaisensa look.

Työssäni nautin siitä, että saan nähdä ihmisessä tapahtuvan muutoksen. Mielestäni kaiken perustana on hyvä hiustenleikkaus ja hyvää mallia korostavat värjäys, tukikäsittely tai permanentti. Täydellisen lopputuloksen viimeistelee ripsien ja kulmien värjäys, joita teen myös mielelläni. Minulta onnistuu myös päivä- tai juhlameikki asiakkaan omilla meikeillä, sekä opastan mielelläni kuinka päiväehostus tai juhlameikki syntyy. Kysy meikkauksista lisää puhelimitse.

Haluan tarjota sinulle ideoitani ja päivittää tyylisi. Heittäydy muuttumisleikkiin mukaan, niin tehdään sinusta uusi ihminen!

Varaa aika


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: